torsdag 21 januari 2010

Second Hand

Kanske är spenderabyxorna lite trånga så här års. Dessvärre växer de små ur sina kläder ändå. Här kommer tips på stadens secondhand butiker med barnkläder. Självklart kan du även lämna in de redan urväxta kläderna.

Bytingen, Stampgatan 38, alldeles vid Spårvagnshållplatsen "Norra Ullevi".
Här hittar du begagnade kläder och nya kläder från Alfons Åberg. Märkeskläder blandas med annat. En del skor kan också finnas. Kolla in hemsidan för inlämningsregler och öppettider.




Björnens magasin, Prinsgatan 10
Här säljs begagnade märkesbarnkläder och skor i mycket gott skick. Här hittar du också nya kläder från Småfolk, Didrikssons, Nowali och Aya Naya. Björnens magasin har också en webbshop. Kolla in hemsidan för öppettider och regler för inlämning.




Filur, Mariagatan 8, granne med plaskdammen i Majorna
Detta är en liten och trång butik med prylar högt och lågt. Här hittar du inte bara kläder utan även leksaker och annat som har med graviditet och barn att göra. För dig som inte orkar gå dit kan Filur för 250 kronor skicka ett klädpaket med blandade kläder efter önskemål direkt hem till dig. Filur säljer också nya kläder från Name it och Didriksson. Låter det intressant är det nog lättast att kolla in hemsidan då de har en väldig massa att erbjuda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar