onsdag 27 januari 2010

Babysång på Bibblan

Imorgon är det dags för terminens första rytmikstund för de allra minsta, barn mellan 3-8 månader, på Linnestadens bibliotek. Tillsammans med Lise-Lotte Sundberg sjunger och ramsar man i ungefär 30 minuter.

Babysången kräver föranmälan och kostar 30 kronor. För att få en plats på föreställningen är det bäst om man är ute i god tid eftersom det är en väldigt populär aktivitet. Två veckor i förväg kan man beställa biljetter på telefon 031-365 80 06. När du väl fått bokat biljetter måste de hämtas ut senast en vecka före föreställningen.

Aktivitetsakuten har haft lite bekymmer med hur vi skall påminna er om att få tag i biljetter. Vi har nu äntligen kommit fram till att vi bara påminner er om aktiviteten dagen innan men givetvis är terminens alla sångstunder redan inlagda i kalendern. Ni får med andra ord själva komma ihåg att få tag i biljetter.

Vi själva är lite glömska, vi kallar det för att vi "lever i nuet", och missar ofta att beställa biljetter två veckor i förväg. Ett tips, som vi har gett tidigare, är att man kan försöka en vecka i förväg eller på själva föreställningsdagen och hoppas på att andra glömt eller fått förhinder...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar