måndag 30 november 2009

Öppna förskolan Carl Johans församling

Häromsistens besökte vi Carl-Johans församlings öppna förskola i Majorna. (Tror det är samma ställe som även kallas Gula Villan..?) Det var lite lurigt att hitta dit, men efter att ha frågat om vägen ett par gånger hittade jag det gula huset intill kyrkogården.

Vi anlände precis i lagom tid för att vara med på dagens första sångstund kl 10.45. Första och sista låten är av mer religöst slag, men däremellan bestod repertoaren av gamla godingar som Blinka lilla stjärna, Krokodilen i bilen och Imsevimse. Därefter vankades fika till självkostnadspris, liksom lek med alla prylar för kidsen och slapp bland kuddarna för oss vuxna. Både jag och Skruttan hade så himla trevligt att vi knappt kunde slita oss därifrån.

Öppna förskolan har öppet måndag till onsdag mellan kl10-15 och ligger på Kabelgatan 6, på Gråberget (närmaste hållplats Blåsutgatan). Sångstund är det varje dag kl 10.45 och 13.30. Utanför kan din vagn stå under tak och så klart finns micro m.m. Kontakta Annette Samuelsson tel 731 48 64 om du har frågor. Klicka här för att hitta dit.




Hit går vi garanterat fler gånger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar