tisdag 24 november 2009

Babyproffsen i Centrum

Nu var det då äntligen dags. Har i månader gått förbi den gamla Tierra-butiken på Hvitfeldsplatsen och undrat när de ska öppna. Imorgon, onsdag, slår portarna upp för Babyproffsens nya butik. Kanske har de något fint öppningserbjudande....

2 kommentarer:

  1. Jag hade också väntat, äntligen något för oss med små barn i stan som saknar bil och har svårt att ta sig till stormarknader där dessa butiker ju ofta ligger. Men jag blev tyvärr besviken... Först fanns ingen dörröppnare och jag var tvungen att baxa upp en mycket tung dörr för att komma in. Sedan butikens planering: på nedervåningen är halva ytan upphöjd ett par trappsteg högre i något slags "etage". Det innebär att släpa upp vagnen eftersom ramp saknades. Där efter en övervåning vilken man kunde nå endast via en svängd trätrappa, dvs det fanns ingen hiss! Mycket synd tycker småbarnsmamma i stan utan bil men med vagn!

    SvaraRadera
  2. Hur tänker de??? Tar för givet att det tids nog ordnas med ramper och annan hjälp. Verkar lättare att baxa in sig på bussen för att ta sig ut från stan i dagsläget.

    SvaraRadera