torsdag 12 november 2009

Babysång på Bibblan

Idag är det terminens sista "Babysång på Bibblan". Det är sång och ramsor för barn mellan 3-8 månader på Biblioteket i Linné. Jag har lyckats få biljett varje gång men det är verkligen inte alla som lyckats med det, tyvärr. Biljetterna, som vi tipsat om innan, släpps två veckor innan sångtillfället. Man får hänga på luren eller låset för att få en biljett som kostar 25 kronor.

Missar man "släpp-tillfället" kan man kanske försöka en vecka innan för då skall de bokade biljetterna hämtas ut. De som plötsligt fått förhinder eller helt enkelt glömmer att hämta ut kanske ger dig en chans till en biljett.

Missar man även detta kanske det kan vara en möjlighet att vara på plats då sångstunden börjar. Då är det kl. 10.30 eller 11.30 idag som gäller. Gissar att det är ganska vanligt att man får förhinder samma dag och uteblir. Men detta är bara en vild gissning. Samma tips gäller "tio små indianer", sångstunden för vuxna och barn mellan 1-2 år, med sista datum 19 november.

Det kan vara lite kaosartat med alla barnvagnar, barn och föräldrar före och efter sångstunden, så ta babybjörnen om du har möjlighet.


En önkedröm hade ju varit med fler sångtillfällen per termin, än tre som det är i dagsläget. På bilden ser ni den omåttligt populära Marita som underhåller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar