måndag 22 februari 2010

Salsa för de allra minsta


Ryktet vi hörde (och spred) i höstas visar sig nu vara sanning. I vår kommer Marita Sonestedt att lära oss babysalsa på Linnestadens bilbliotek. Jag kan inte föreställa mig hur det skall gå till så det bästa är nog att gå dit och se efter.

Barnen bör vara minst 10 månader och gilla latinska rytmer. Imorgon, tisdag, kl. 13:30 är det dags för första salsatillfället. Är det någon läsare som skall dit får ni gärna lägga en kommentar om hur det var, får ni dessutom en bild får ni gärna skicka den till aktivitetsakuten@yahoo.com så publicerar vi den på bloggen.

Får att få tag i biljetter ringer du 031- 365 80 06. Detta bör liksom vid "Babysång på bibblan" och "Tio små indianer" göras 2 veckor innan samt hämtas en vecka innan salsadagen. Läs inlägget "babysång på bibblan" från 27 januari för ytterligare tips om hur man eventuellt kan komma över biljetter.

1 kommentar:

  1. Hej hej!

    Vill först säga TACK! Ja, för en bra sida med massa schyssta tips. Har varit inne här en miljard gånger och tagit en lägesrapport på stan.

    Babysalsan var inställd men jag ska försöka få tag i en biljett till nästa tillfälle och ger då lite feedback om hur det var. Vad jag redan vet är att hon som håller i det, Marita sonneström/berg? (osäker på efternamnet)är sjukt bra. En riktigt grym dramapedagog!

    SvaraRadera