måndag 22 mars 2010

Salsa i Linné


Imorgon är det dags för babysalsa på biblioteket i Linné. Klockan 13.30 samlas de som sedan tidigare fått tag på biljetter i Nämndsalen. Ledare för dansen är den omåttligt populära Marita Sonestedt. bebisarna bör minst 10 månader.

Jag undrar så hur det går till. Har svårt att föreställa mig det helt enkelt. Vid förra tillfället efterlyste jag kommentarer på hur det var. Det samma gäller denna gången. Har du fått tag på biljetter får du gärna berätta hur det var. Hur går det till? Är det uppskattat? En bild hade förstås varit väldigt roligt.

Låter det spännande? Ring biblioteket 365 80 06 och hör om de finns biljetter kvar. 30 kronor betalar man för detta. Lycka till!

1 kommentar:

  1. Babysalsan är bra! Första gången var mindre organiserad som det ofta blir då det är helt nytt. Andra gången var bättre planerad och flöt på bra. Det är helt enkelt dans till latinska rytmer. Föräldrar och barn dansar loss med sjalar och instrument. Rummet är stort och barnen kan röra sig fritt. Det handlar om att ha roligt med sitt barn och våga vara lite töntig.

    SvaraRadera