tisdag 13 oktober 2009

Powerpromenad med barnvagn

Nu har du chansen att komma igång efter förlossningen. Kanske träffar du också lite nya roliga människor. Alla promenader är kostnadsfria och leds av en sjukgymnast. Ingen föranmälan krävs. Promenaderna håller på t.o.m. vecka 50. Promenaderna anordnas av Hälsolots som är ett samarbete mellan bland annat Stadsdelsförvaltningen, Primärvården, Försäkringskassan och församlingar. Hälsolots verkar i stadsdelarna Linné, Majorna och Centrum. Läs mer om Hälsolots på www.halsolots.se.

Varje tisdag kl.10:30 kan man följa med på powerpromenad med barnvagnen. Med samling vid Linnéplatsen promenerar man i 60 minuter. Detta är främst till för nyblivna mammor så fokus läggs på övningar för att stärka kroppen efter förlossningen. Man bör känna sig återställd i rygg och bäcken, är du osäker så tala med din barnmorska.

På tisdagar kl. 13-14 erbjuds en lite tuffare promenad. Då är det samling vid Mossens idrottsplats. Dessa promenaderna lämpar sig för alla föräldrar med barn.

På torsdagar kl. 13-14 gås också en lite tuffare promenad i Slottskogen, då med samling vid Fågelhuset. Även denna promenad lämpar sig för alla föräldrar som gillar att röra på sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar