måndag 14 december 2009

Rytmik i stans församlingar, del 1

Det är ju bara att konstatera att kyrkan har en del att erbjuda föräldralediga och deras barn. Nu har vi gjort en sammanställning över vilka församlingar som erbjuder babyrytmik till våren. Samtliga församlingar kräver föranmälan. Anmäl er genom respektive församlings hemsida, länkar finner du nedan.Start vecka 4, måndagar och onsdagar. Dag och tid beror på barnets ålder. 150kr/termin.
Här sjunger, ramsar, dansar och spelar barn och föräldrar tillsammans i en dryg halvtimma. Efter det fikar man till självkostnadspris.

Start 12 januari, tisdagar 10-12, 250kr/termin. Här träffas man under två timmar och har sångstund och fika. Det finns tid för lek för barnen och prat för de vuxna.

  • Babypsalmsång, Vasa församling, VasakyrkanStartar i januari och hålls på tisdagar. Kostnaden är 100 för 8 gånger. Här kommer det att sjungas, dansas och vaggas till ljudet av gamla och nya psalmer, andliga visor och rytmiska barnsånger. Barnens sinnen stimuleras av såpbubblor, schalar och ballonger i vackra färger.

Startar 11 och 12 januari, tisdagar och onsdagar kl 10-12. 150kr/termin. Liten & Stor riktar sig till föräldrar med barn från 6 månader och uppåt. Här sjunger och fikar man tillsammans.

Vårterminen startar vecka 3, dag och tid beror på barnets ålder. Kostnaden är att vara en engagerad förälder. Under 30-40 minuter sjunger, dansar och rim- och ramsar man tillsammans, barn och vuxen i en grupp på cirka 12 barn/12 vuxna.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar