tisdag 1 juni 2010

Sex and the City

Kan tänka mig att salongen på Biopalatset fylls till bredden av framförallt mammor med barn på onsdag kl. 10:30. Då visas nämligen Sex and the city 2 i barnvagnsbioformat. Och vad innebär då det? Jo, salongen är anpassad med ljus och ljud för att de små skall känna sig bekväma. Paus för matning/blöjbyte ges i filmen och mikrougnar finns så klart på plats. För dig som missat vad Sex and the city handlar om ger jag nedan en lite beskrivning.


"Vad händer efter att du sagt ”ja”? Livet har allt som tjejerna någonsin drömt om, men det skulle ju inte vara ”Sex and the City” om det inte innehöll några fler överraskningar… denna gång i form av ett glamoröst, solstänkt äventyr som sveper tjejerna bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platserna på jorden, där festen aldrig tar slut och det är något mystiskt bakom varje hörn.

Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för våra fyra vänner, som finner sig själva i – och kämpar mot det – de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer. Trots allt, ibland bara måste man komma iväg med tjejerna."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar